Informatie

Datum en locatie

21 april 2022

The Hague Conference Centre
Anna van Buerenplein 29
2595 DA Den Haag
Nederland

COVID-19

Samen met het Conference Centre in Den Haag volgen we alle RIVM-richtlijnen om te zorgen dat iedereen op een veilige manier ons congres kan volgen. Bekijk hier alles over veilig deelnemen aan onze events.

Sinds 25 september 2021 vervalt de 1,5 meter afstandsmaatregel en dien je o.a. bij het betreden van een horecagelegenheid, bioscoop, theater en eventlocatie een coronatoegangsbewijs (via de CoronaCheck-app) met geldige QR-code te kunnen tonen. Dit houdt in dat er bij de ingang van The Hague Conference Centre te Den Haag aan alle gasten om een geldige QR-code plus  geldig ID-bewijs wordt gevraagd, waarmee je kunt aantonen dat je gevaccineerd, genezen, of negatief getest bent. Eenmaal binnen vervalt dan de 1,5 meter afstandsmaatregel en tref je uitsluitend gasten met een geldige QR-code.
Indien je nog geen geldige QR-code hebt in de CoronaCheck-app, dan is het mogelijk om een testafspraak maken via www.testenvoortoegang.org. Kies dan voor ‘zakelijke bijeenkomst’- zonder evenementencode. De testuitslag mag niet ouder zijn dan 24 uur.

Kijk voor meer info en meestgestelde vragen op: https://coronacheck.nl/nl/

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van €50 wegens administratiekosten in rekening gebracht. Meld je je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kan je bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van de inschrijving gebruik laten maken.

Vragen?

Neem dan snel even contact op.

Event-ontwikkelaar (inhoudelijke vragen)

Alucia Kanne

M: 06 53 65 99 78

stuur een e-mail

Congrescoördinator (logistieke vragen)

Annemarie Post

stuur een e-mail

Klantenservice (inschrijving / aanmelding)

T: 020 – 57 33 678

(Klantenservice is telefonisch bereiken van ma t/m donderdag van 9.00 – 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 t/m 12.00 uur)

stuur een e-mail


AG Connect organiseert dit congres in samenwerking met: